За нас

Винаги в помощ на клиента

“ Сити Стройинвест ” ООД помага на своите клиенти да осъществят мечтания за тях дом. За това те разполагат с висококвалифициран технически персонал с голям професионален опит в проектирането и строителството и при необходимост ангажира за дейността си висококвалифицирани специалисти за всички етапи на строителния процес. Всичко това, съчетано с организационен опит, гарантира точност и сигурност в изпълнение на договорните взаимоотношения с клиентите.

“ Сити Стройинвест ” ООД прилага най-новите технологии и материали, за да създаде едно сигурно и красиво място за живеене, в което се съчетават уют, функционалност и спокойствие.

Услуги

Строителна фирма” Сити строийнвест ООД ” извършва широка гама от ВиК услуги, които са съобразени с изисквания на съвременното строителство. Изгражда също канализация, водопроводни, сградни и площадкови инсталации.

Строителна фирма ” Сити строийнвест ООД ” изгражда сградни Ел. инсталации, силнотокови и слаботокови мрежи, трафопостове, външни улични мрежи и електротабла.

Строителна фирма ” Сити строийнвест ООД ” извършва услуги и в областта на качественото сухо строителство:
– окачени тавани от гипсокартон
– растерни окачени тавани
– предстенни обшивки
– преградни стени
– скрито осветление
–  други

Строителна фирма ” Сити строийнвест ООД ” предлага довършителни работи и вътрешно строителство:
– замазки
– мазилки
– полагане на теракот и фаянс
– шпакловки
– латекс с перфектно качество, на най-добрите марки

 

ПРОИЗВОДСТВО
“ Сити Стройинвест ” ООД е специализирана в производство и монтаж на метални конструкции, изграждане на метални халета, складове, както и всички видове метални конструкции по проектна документация на клиента. Профилните метални конструкции са най-широко използваното решение при изграждането на промишлени сгради, метални халета, складове и навеси, спомагателни конструкции при технологични инсталации. Извършваме монтаж на покриви и фасади от термопанели и ламарина .
Разполага със собствена база за изработка на Дограми ,стъклени витрини, интериорни и входни врати, охранителни ролетки.

 

Служители

Управителите на фирма “ Сити Стройинвест ” ООД държи изключително много на професионализма на своите служители , като ги насърчава да развиват своя потенциал , да бъдат коректни един с друг и работят в екип , за да се постигнат най – добри резултати в областта на тяхната работа.
Още един от водещите приоритети на фирмата е да могат да бъдат максимално полезни на своите клиенти като им помагат във всяка една посока до изграждане и осъществяване на своите проекти .
Ние държим на качество ,коректност и ефективност .